El diari iSabadell presenta dues publicacions en paper, dissenyades per Miquel Àngel Claveria

Claveria, que és el nostre professor de disseny gràfic d’Art Gràfic, també ha dissenyat la identitat visual amb la que l’iSabadell celebrarà el seu 10è aniversari.

A la presentació, a càrrec del director del digital, Jordi de Arriba, va estar convidat el Miquel Àngel per explicar el procés creatiu. També va assistir la periodista de l’iSabadell, Júlia Ramon.  

Logo de l’iSabadell i dels 10 anys del mitjà.

El logo beu de la línia gràfica del mitjà, simple i assentada sobre el blanc. El protagonista absolut és l’imagotip: el 10, gran, central, basat en el cercle i la ‘i’ del logo original (reconvertida ara en un 1) i amb els colors magenta i verd distintius del digital. 

El Miquel Àngel també ha estat l’encarregat de la direcció d’art, el disseny i la maquetació de les dues publicacions en paper que ha llençat l’iSabadell. Un Especial, de 100 pàgines, per commemorar els 10 anys, i un Anuari, de 80, que serà el primer d’una nova publicació anual. Han participat també a l’edició els seus companys de l’estudi Mijuro, el Joan Carles Claveria i el Roger Surroca (ambdós, exalumnes de l’escola i que van formar part de la primera generació d’Art Gràfic de la Joso Sabadell),

Portades de l’Especial i de l’Anuari de l’iSabadell.
Algunes pàgines de l’anuari i de l’especial de l’iSabadell.

📷Foto de portada: Miquel Àngel Claveria durant la presentació. Autor: David B. (iSabadell).

Comments are closed.