CONFERÈNCIA SOBRE EL CURS D’ ART GRÀFIC.

El dissabte 6 de Juny, l’ Escuela Joso Sabadell, va organitzar una conferéncia sobre els cursos d’ Art Gràfic y els primers passos a la professionalitat amb la participació de tres exitosos ex alumnes d’ aquest curs especial que van ser de jovenets alumnes del nostre centre de Sabadell. És fàcil trobar el seu treball a través del blog “LA PUERTA DE TANHAUSER“. És així com volem agrïr l’ col·laboració deseinteresada del MIQUEL MONTLLÓ, l’ ORIOL HERNÀNDEZ i en CÓNRAD ROSET en participar en aquesta activitat on l’ alumnat va poder preguntar sobre la seva inmiersió al món professional com a il·lustradors novells, i de pas, van donar consells de cara a les primeres feines. Després de un parell d’ hores de xerrada i de mostrar origianls o reproduccions de alguns dels seus treballs, encara van tenir la gentilesa de dedicar i signar obres als nostres alumnes, i també van dibuixar-nos i regalar-nos uns origianls per a l’ expossició d’artístes convidats a l’ Escuela. Moltíssimes gràcies!!!

Comments are closed.