CONCURS DE FITXES 2010.

Aquesta és l’ exposició del concurs de fitxes que va ser convocat ara fa unes setmanes. Com a tots els concursos hi ha nivell per a tots els gustos ja que els participants també tenen diferents edats i nivells, per tant, els resultats són diversos. De tota forma, cal agrair sincerament als pocs participants que s’ han presentat per el seu esforç i interès.

També , per ser honestos, s’ ha de lamentar la minsa participació general que s’ ha generat per part de l’ alumnat que no ha presentat res i no cal ni comentar la nula acceptació que ha tingut aquest divertiment entre el col·lectiu d’ ex alumnes, dels quals, malauradament hi ha una desconnexió quasi total en quant acaben la seva formació a la Joso. Quina llàstima.
Ja tenim casi decidit qui és el guanyador del concurs i el publicarem i premiarem la propera setmana.
Insistim en donar les gràcies a tots els participants. Sou molt grans !!!

Comments are closed.