DOMO ARIGATO TAKAHASHI SAN.

Ahir a la tarda vam poder gaudir de la il•lustre visita d’en Yoichi Takahashi, creador de l’exitós manga i anime CAPITÀ TSUBASA, (Campeones: Oliver i Benji). Gràcies a la intermediació d’en Àlex Cuadros, aquesta inimaginable i inesperada activitat es va fer realitat amb tot tipus de facilitat i amb una agilitat remarcable.
Així, puntualment, (per part del principal convidat i els seus acompanyants i no tant per part del públic), a les 18:00 h., l’auditori present en un bon nombre, va poder fer preguntes a aquest prestigiós mangaka sobre la seva obra i experiència professional, que van ser amable respostes amb una gran quantitat d’informació a través de la traducció d’en Tomeu Ferran, (gran responsable també de la viabilitat de la conferència-xerrada).
Voldríem comentar la reflexió que, encara que hi va assistir un bon nombre de públic entusiasta composts per els alumnes que tenien classe en l’horari en que es va fer l’activitat, alumnes en general i ex alumnes, no deixa de sorprendre’ns de forma negativa el fet de que podent comptar amb la presència exclusiva d’una estrella mundialment famosa del manga i l’anime, les dependències de l’Escola, no estiguessin plenes de bot a bot.
Cap al final de la xerrada, el Sr. Takahashi, es va prestar per a fer una petita demostració del procés gràfic de construcció i exageració de figures i rostres de personatges, molt filmada per part de l’auditori, per tal d’il•lustrar la necessitat de donar més força i expressivitat las protagonistes del la seva faraònica obra dedicada, no només al futbol, si no també a ‘altres esports.
Vam tancar la visita amb una fotografia de grup de record, però en marxar el nostre convidat, la sessió de fotografies de record es va allargar una bona estona amb retrats davant de l’efímera mostra gràfica que ens va obsequiar en Yoichi.
Ens sentim molt privilegiats i contents de tenir el privilegi que ens hagin prestat aquesta oportunitat única! 
Per últim, voldríem agrair també la feina de la Mireia Girbau per la seva taca com fotògrafa improvisada necessària per a disposar de la documentació d’aquest esdeveniment

Comments are closed.