OLIVIER JOUVRAY A L’ESCOLA JOSO SABADELL.

El nostre professor de la matèria de dibuix del 4art. curs d’Art-gràfic, Ricard Efa, ha pogut organitzar i resumir-nos aquesta activitat avui:
Els alumnes de 4t d’Art Gràfic de l’Escola Joso de Sabadell avui han rebut la visita de l’autor francès Olivier Jouvray (Lincoln, Moby Dick, La revue Dessinée, …), que es troba aquests dies a Barcelona juntament amb una delegació del festival de còmic de Lió –Lyon BD-.
A banda de la seva activitat com a autor Olivier J. és també professor de còmic a l’escola Emile Cohl a Lió, membre fundador de la publicació especialitzada en reportatges en còmic La Revue Dessinée i president de l’associació d’autors de Lió «L’épicerie sequentielle».
Hem pogut escoltar tant la seva experiència en el món del còmic com a autor i com a editor, així com la seva visió del mercat i de l’ofici.
També ha estat molt interessant tot el que hem pogut discutir al voltant de les tecnologies, del còmic digital i del món multimèdia.
Ha estat breu però prou estimulant. Gràcies des d’aquí altra vegada Olivier Jouvray pel teu temps i per compartir-lo amb nosaltres.

Comments are closed.