DONACIÓ DE L’ERNEST SALA DEL LEGADO DE LOS HUESOS.

Ara fa una estona, el nostre professor ERNEST SALA, ens ha fet la donació, dedicada i signada, de la seva última i recent publicació bassada en la famosa segona novel·la de la trilogia de Dolores Redondo, EL LEGADO DE LOS HUESOS. Aquest volum passa a formar part del fons bibliotecari de l’Escola a la disposició dels seus alumnes i professors. Ja a la primera ullada, s’aprecia una evolució del tractament de dibuix i línia més lliure i agressiva que fa millorar la primera part sense trair l’aspecte gràfic de la primera que ja ens va agradar molt. I torna a tenir molt mèrit per que coneixem el dur sacrifici de construir aquesta història amb tanta eficàcia i mestratge amb el marge de temps amb el que l’ha executat… Moltes gràcies per la nostra part. Felicitats, molta sort i que sigui un èxit !

Comments are closed.