TALLER A L’INSTITUT SABADELL.

Aquestes fotografies, cedides per el l’Institut Sabadell, il·lustren la participació d’una desena de valents alumnes del curs d’Art-gràfic en el taller sobre el còmic en el que van fer de professors de la matèria. 
Després de presentar-se voluntaris per al projecte, en el que el centre ens havia demanat la nostra col·laboració, vam preparar l’activitat dins dels màxims aspectes possibles i en acabar-la, de forma puntual, des de la coordinació de l’institut, ens van informar de que tot havia esdevingut de forma molt positiva i profitosa per als seus alumnes. Per la nostra part, també vam fer un seguiment de com s’havia desenvolupar el taller i les impressions i conclusions que havien tingut aquests improvisats però prou preparats professors i la conclusió era de tot coincident. 
No podem fer més que felicitar i agrair l’empenta, entusiasme i valentia desinteressada que va demostrar aquesta colla, que de forma tant correcta, van decidir acceptar-ne un repte que també resultarà de profit com a experiència professional per a ells.

Comments are closed.