KABOOM 2018.

Ja sabíem que durant la visita al Kaboom d’aquest any, 2018, podríem trobar a uns quants coneguts de la nostra escola.

I els vam trobar junt a una mostra molt àmplia dels seus fantàstics treballs auto-editats a la venda.

Sempre és un plaer poder compartir una estona canviant impressions sobre les perspectives i projectes personals. La llista de coneguts és molt àmplia entre ex-alumnes, alumnes i professors presents a la fira: Àlex Gallego, Jonathan Cantero, Marina Vidal, David Navarro, Héctor Molina, Michael Luque, Blai Morales, Lorena Carricondo, Marcos Cuevas, Enric Pérez, Marina Vargas, Oriol Arralde-Amarillo, Roger Surroca, Oriol Hernández, Helena Rossetti, Manuel Ramos, Xavi Juán, Marta Garatea i Marta Maldonado.

Aquesta és la mostra bàsica  fotogràfica del dissabte.

 

Comments are closed.