Sandro Mena conversa amb alumnes d’Art Gràfic

Ara que enfilem el tram final del curs, els i les alumnes de l’últim any d’Art Gràfic tindran l’oportunitat de conèixer i parlar amb diferents professionals de les arts visuals.

Amb aquesta dinàmica, des de l’Escola Joso Sabadell volem que el nostre alumnat pugui resoldre dubtes sobre les feines on aspiren a treballar, així com conèixer-les amb més profunditat i descobrir altres opcions laborals que no contemplaven.

El tret inicial d’aquesta ronda de contactes s’ha fet de la mà de Sandro Mena, fundador i editor d’Spaceman Project, que ha conversat amb els i les alumnes de l’assignatura de FOL i Marca Personal de 4t d’Art Gràfic, durant més de dues hores.

A banda d’explicar el funcionament d’Spaceman Project, plataforma editorial especialitzada en còmics i que publica en diversos idiomes i països d’Europa, Mena també ha parlat sobre la realitat de la professió d’autor i autora de còmics (des de les seves múltiples vessants: guionista, dibuixant, editor, etc) i de com poder arribar a professionalitzar-se.

Durant la trobada, els i les alumnes també li han traslladat dubtes i incerteses, centrades principalment en com accedir a publicar un primer còmic o quines solen ser les condicions contractuals habituals, entre d’altres.

Des de l’Escola Joso Sabadell volem agrair l’absoluta predisposició d’en Sandro a col·laborar en l’activitat i per tota la informació que ha aportat. Ha estat una conversa molt profitosa per les futures i els futurs autors de còmic que han participat.


📷 L’editor Sandro Mena, d’Spaceman Project, amb el crowdfunding en marxa de ‘Korokke’, de la seva editorial, al fons.

Comments are closed.