Pam López i Marina Vidal il·lustren el calendari de 2022 de l’Ajuntament de Sabadell

Les il·lustradores Pam López y Marina Vidal, professores de l’Escola Joso Sabadell, han dut a terme les 12 il·lustracions de la nova edició del calendari institucional de l’Ajuntament de Sabadell, que denuncia desigualtats i discriminacions que pateixen quotidianament les dones al seu entorn laboral.

La presentació pública del calendari s’ha fet al Centre d’Empreses de Can Roqueta i també han assistit la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar animal i Participació, Marta Morell, i l’Elisa Peñalver, directora de Disnova, empresa patrocinadora del calendari.

Pam López i Marina Vidal presentant el calendari de l'Ajuntament de Sabadell del 2022.Pam López i Marina Vidal presentant el calendari de l’Ajuntament de Sabadell del 2022. Foto: Gemma Vives (iSabadell).

El calendari, del que s’editaran 12.000 exemplars, estarà disponible els propers dies i de manera gratuïta a diferents equipaments públics de la ciutat, com centres cívics, biblioteques o el Servei d’Informació i Atenció a les dones (SIAD). També, en versió pdf, al web de l’Ajuntament.


📸 Imatge de portada: Fragment de la portada del calendari de l’Ajuntament de Sabadell del 2022. Il·lustrat per Pam löpez i Marina Vidal. 💪🏼

Comments are closed.