Es publica el darrer treball d’Àlex López: ‘Terrance the hothead’

Fa uns mesos es va publicar el 4t volum de la col·lecció ‘S.O.S.: Society of Substitutes’, publicat als EUA per Harper Collins, amb guió d’Alan Katz (guionista de vàries sèries nominades als Emmys), i il·lustrat per l’Àlex López, el nostre profe de Narrativa i Guió de primer d’Art Gràfic.

De nou Àlex López acaba de publicar als EUA, ara com a il·lustrador de Terrance the hothead, un llibre escrit per la logopeda pediàtrica Lisa Cloherty i que ajuda als nens a saber reconèixer les emocions i poder regular-les per aconseguir establir relacions i amistats sense problemes.

Terrance The Hothead by Lisa Cloherty & Alex Lopez
Una pàgina del llibre.

En Terrance és una tetera de cap calent que sempre bull per problemes petits. Aquest temperament fa que li sigui difícil saber si Lanie Cup s’està burlant d’ell o simplement vol ser la seva amiga. Si Terrance aprèn a calmar-se, podria ser l’inici d’una bonica amistat.

El llibre està pensat per ser utilitzat per pares, logopedes i educadors, per ensenyar a la mainada a expressar com se senten, entendre com se senten els altres, mantenir la calma i construir amistats.


📸Imatge principal: fragment de la portada de ‘Terrance The Hothead’ de Lisa Cloherty i Àlex López.

Comments are closed.