Marina Vidal nominada als Achievements Awards de l’ESFS

Marina Vidal, profe de Còmic-Manga al nostre centre, ha estat nominada pel seu treball d’il·lustració a ‘Igualtat de Ritus’, novel·la de Terry Pratchet publicada per primer cop en català de la mà de Mai Més. Vidal va dur a terme la portada i les il·lustracions interiors.

Concretament, Marina Vidal està nominada en la categoria de Best Work of Art (millor obra d’art), als 2022 Achievements Awards de l’European Science Fiction Society (ESFS). Dins d’aquests guardons també es premien la millor obra de ficció, el millor fanzine o la millor publicació infantil, entre d’altres.

‘Igualtat de ritus’, de Terry Pratchet, il·lustrada per Marina Vidal.

L’ESFS és una prestigiosa organització internacional d’aficionats i professionals d’aquest gènere, que es compromet a promoure la ciència ficció a Europa i la ciència ficció europea a tot el món. Va néixer al 1972 i és la impulsora dels guardons, que es lliuren anualment a un país europeu diferent en el marc d’esdeveniments locals de ciència ficció. El darrer cop que es va celebrar a Espanya va ser al 2016 a Barcelona.

Enguany la ciutat que acollirà l’esdeveniment és Dudelange (Luxemburg) sota la Luxcon 2022. Els guanyadors i les guanyadores s’anunciaran durant la cita, que tindrà lloc del 7 al 10 d’abril.

Cartell de la Luxcon 2022.

Molta sort, Marina!


📸 Imatge destacada: logo de l’ESFS.

Comments are closed.