Participem a la Sakura Matsuri Sabadell!

Enguany, l’Escola Joso Sabadell s’implica en l’organització de la fira Sakura Matsuri Sabadell.

La Joso Sabadell està present a la segona edició de la fira Sakura Matsuri Sabadell amb stand propi, des d’aquest divendres i fins la seva clausura el diumenge.

A l’stand aniran rotant alumnes d’Art Gràfic que desplegaran els seus expositors d’art amb enganxines, prints, clauers i molt més. Tots relacionats amb el manga, Japó i la cultura japonesa. Els més valents i les més valentes també duran a terme il·lustracions en viu perquè els més curiosos puguin veure com es duu a terme un dibuix de principi a fi.

A més, des de l’escola hem organitzat un seguit d’activitats que us detallem a continuació:

Divendres, 16h a 20h

El Paco Atienza farà caricatures ràpides, d’ambientació nipona, a l’stand de l’escola.

Dissabte, de 13h a 14h

A la Sala 3, el guionista i professor del nostre centre Josep Busquet explicarà la seva experiència al Japó, país al que va anar a recollir el premi obtingut al Japan International Manga Award, que atorga el Ministeri d’Assumptes Exteriors del Japó, per la seva obra ‘Korokke y el espíritu bajo la montaña’. Fruit d’aquesta vivència, Busquet també ha publicat ‘Un guionista en Japón’, títol que també dona nom a la seva xerrada de dissabte.

Dissabte, de 15h a 16h

Quatre alumnes d’Art Gràfic es batran en duel, llapis en mà, en un combat de dibuixants en tres rondes d’1 vs 1. Hauran de dibuixar motius japonesos, en menys de deu minuts, a partir de les peticions del públic. Només podrà quedar un o una guanyadora. Participaran la Gema Foz, el Gerard Garcia, l’Olimpia Garcia i l’Oscar Sanchez.

Dissabte, de 18h a 18.30h

Segona ronda del combat de dibuixants. En aquesta ocasió, de professores i professors. Lluitaran, a cop de llapis, el Cesc F. Dalmases, el Manu Ortega, la Marina Vidal i el Roger Surroca. Qui serà el guanyador o la guanyadora?

Dissabte, a les 18.30h

Final round del combat de dibuixants. L’alumne o l’alumna guanyadora al seu torn s’haurà d’enforntar al final boss: el professor o la professora guanyadora de la seva ronda. David contra Goliat. 

Diumenge, d’11.30h a 12.30h

La Maria Molina durà a terme un taller gratuït de dibuix per aprendre a dissenyar personatges d’anime memorables a partir d’uns pocs trucs.

Diumenge, de 13h a 14h

El Sebastià Roman, director de l’Escola Joso Sabadell, conversarà amb una alumna d’Art Gràfic sobre els 30 anys de l’escola. Passat i present. Un repàs distès a la nostra història.

Diumenge, de 17h a 18h

La Gema Foz impartirà un taller gratuït de dibuix per a nenes i nens, perquè aprenguin a dibuixar una carpa koi ben colorida amb la tècnica de l’esgrafiat.

Us esperem a la Fira Sabadell! Divendres, dissabte i diumenge, de 10h a 20h. Podeu consultar tot el programa d’activitats aquí.

Comments are closed.