Fotos de la Sakura Matsuri Sabadell

Des de l’Escola Joso Sabadell estem molt satisfets de la nostra participació a la fira Sakura Matsuri Sabadell. Més de 7.500 persones van passar pel recinte que va esdevenir, durant tres dies, un petit racó del Japó a la ciutat.

Volem agrair molt especialment a les nostres dues alumnes d’Art Gràfic, la Gema Foz i la Maria Molina, la seva implicació en l’organització del nostre stand i de les activitats que vam dur a terme. Sense elles, no hauria estat possible fer-ho tot. Són unes cracks!

Per exemple, la Gema va participar a la tertúlia de ‘Al matí de Ràdio Sabadell’ en nom de l’escola i la Maria va conduir la xerrada dels nostres 30 anys.

La Gema, a més, va ser qui va dur a terme el taller de dibuix infantil per crear una carpa koi amb la tècnica de l’esgrafiat.

Gràcies també al Josep Busquet per fer la conferència sobre el seu viatge al Japó, al 2020, quan va anar a recollir el premi obtingut al Japan International Manga Award, que atorga el Ministeri d’Assumptes Exteriors del Japó, per la seva obra ‘Korokke y el espíritu bajo la montaña’. Fruit d’aquesta vivència, Busquet també ha publicat ‘Un guionista en Japón’.

També volem felicitar als i a les alumnes, i als professors i les professores, que es van animar a participar al combat de dibuixants: Cesc F. Dalmases, Manu Ortega, Marina Vidal, Roger Surroca, Gema Foz, Gerard Garcia, Olimpia Garcia y Oscar Sanchez. Van ser molt valentes i valents. Cal ser-ho per posar-se a dibuixar il·lustracions improvitzades a petició del públic en menys de deu minuts, davant d’un centenar llarg de persones.

I enhorabona sobretot al Gerard Garcia, l’alulmne d’Art Gràfic guanyador del combat. S’ho va merèixer: ens va deixar a tothom bocabadat amb el seu nivell i la seva velocitat. Ah! I què dir de la presentadora? La M. Àngels Vilella, alumna de Còmic-Manga, va passejar la seva desimboltura per l’escenari i va mostrar un talent innat per amenitzar els combats.

Així mateix, moltes gràcies a alumnes i ex-alumnes que es van estar algunes estones a l’stand posant a la venda el seu merxandatge i dibuixant en viu. Veure com evolucioneu any rere any com artistes ens omple d’orgull.

I, per acabar, moltíssimes gràcies a tothom que va a passar a saludar-nos i a xerrar una estoneta amb nosaltes.

Totes i tots, profes, exprofes, alumnes, exalumnes i famílies sou l’Escola Joso Sabadell.

Comments are closed.