Dibuixa al Llaminer

T’agrada dibuixar? Vols provar uns mesos què se sent sent alumne de la nostra escola? Ara pots provar sort fent la teva pròpia versió del Llaminer o compartint aquest concurs a les xarxes socials.

Els autors o les autores dels dos millors dibuixos del Llaminer guanyaran un trimestre gratuït de classes a 1r de Còmic – Manga a l’Escola Joso Sabadell. També una persona, triada per sorteig, d’entre les que comparteixin el concurs.

T’expliquem com:

1. Pot presentar-se al concurs tothom que tingui més de 14 anys. No poden presentar-se alumnes actuals de l’Escola Joso Sabadell.

2. Per participar: 

– O bé has de compartir el post anunciant aquest concurs a Facebook, Instagram o X (abans Twitter), etiquetant-nos, i seguir-nos a la xarxa on ho hagis compartit. 

– O bé has de pujar a les teves xarxes un dibuix amb la teva pròpia versió del Llaminer. S’accepten fanarts, paròdies, retrats i qualsevol altra expressió artística, en qualsevol tècnica, a color o en blanc i negre, sempre i quan el protagonista sigui el Llaminer; has de seguir-nos a la xarxa on ho hagis compartit.  

3. Al post hauràs d’etiquetar a l’Escola Joso Sabadell amb el nostre nom d’usuari a la xarxa on ho hagis fet. 

4. Cada participant pot penjar més d’una il·lustració però no estan permesos els treballs corals. 

5. Les il·lustracions lliurades han de ser de creació pròpia, originals i inèdites. La detecció d’una obra que no compleixi amb aquests requisits implicarà la seva desqualificació. 

6. El concurs s’inicia amb la publicació d’aquestes bases i conclou dimecres 20 de desembre de 2023. 

7. Durant els cinc dies posteriors al tancament de recepció d’obres la direcció de l’Escola Joso Sabadell triarà dues obres guanyadores. 

8. També durant els cinc dies posteriors es durà a terme un sorteig, amb algun aplicatiu online, per triar a la persona guanyadora d’entre totes les que hagin compartit el post anunciant el concurs. 

9. La direcció de l’Escola Joso Sabadell es posarà en contacte, a través de la xarxa social on les persones guanyadores van penjar la seva il·lustració, per formalitzar el premi.

10. En tots els casos el premi consisteix en un trimestre gratuït, de gener a març de 2024, del curs de 1r de Còmic – Manga que es cursa presencialment a l’Escola Joso Sabadell.  

11. La direcció de l’Escola Joso Sabadell podrà declarar desert el premi i resoldre qualsevol contingència no prevista en les presents bases.

12. Qualsevol obra que sigui considerada ofensiva pot ser refusada i quedar fora de concurs.

13. Els drets de reproducció de les obres guanyadores passen a ser de l’Escola Joso Sabadell, acreditant sempre a l’autora o autor.

14. La presentació d’una obra suposa l’acceptació d’aquestes bases. 

Molta sort als i a les participants!

Comments are closed.