Sant Jordi 2024 - Escola Joso Sabadell i Sabadell Còmics

Sant Jordi 2024

Col·laborem en la dinamització de l’stand de Sabadell Còmics: ‘5 Puertas’ i exhibicions de dibuix en viu. 

Els i les alumnes de 4t d’Art Gràfic han publicat el seu propi fanzine: ‘5 Puertas’ (aquí podeu llegir més sobre ell). L’autopublicació es presentarà el proper dimarts 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a l’stand de Sabadell Còmics (plaça del Doctor Robert), ons es podrà adquirir durant tot el dia:

 

A més, durant la jornada, el Geray Serrano, l’Oscar S. Guinot, la Laura Girvent, la Celia Montalbán i el Gerard Babiloni, s’aniran tornant per dur a terme exhibicions de dibuix en viu.

A l’stand també es podran adquirir, de forma totalment gratuïta, els punts de llibre que hem editat des de l’escola per a l’ocasió. Es tracta d’un marcapàgines amb dues il·lustracions: un homenatge a ‘Bola de drac’, del Biel Prats (alumne d’Art Gràfic), i una noia, oc de la Tania Lores (del curs de Còmic Manga).

Comments are closed.