JOSÉ MARÍN FINALISTA DEL CONCURS CARDIOCÒMIC.

Tal com enuncia el retall d’ El Periódico facilitat per el propi finalista, José Marín, alumne del 2on. curs de còmic-manga de l’ Escola Joso de Sabadell, va quedar seleccionat en participar en la 1a. edció del concurs de còmic CARDIOCÒMIC. Voldriem haver “penjat” alguna mostra gràfica de l’ obra i no és que el José no ens el hagi volgut facilitat, al contarari: Les clàusules del concurs impedeixen la repoducció del treball en qualsevol àmbit alié al concurs i els seus organitzadors. Una llàstima!

2 comments

 1. Abel

  ey acabo de descubrir que joso sabadell sigue viva y que tiene un blog en internet. Eso es genial.
  Espero que la cosa vaya viento en popa y que como dice el articulo muchos de los alumnos que salen de la escuela de sabadell sigan dejando el liston alto. Nada mas tios que espero que todo os vaya bien. Se despide el cosmonauta

 2. Anónimo

  Sebasss!!
  Soc l'Ena 🙂
  Doncs res, dir-te que abans d'ahir dia 29, jo i la Laura vam guanyar el concurs de l'Escobar!!!!! =)
  Així que espero que un dia d'aquests et passis per la Joso i ens felicitis, ehh!! No t'oblidis 😉