MURALS A “LA FÁBRICA DE CHUCHES”.

Aquesta setmana s’ ha inaugurat la botiga LA FÁBRICA DE CHUCHES a la Via Massagué de Sabadell que està equipada amb molts murals pintats a tot color i de un gran tamany. Aquesta gegantina obra va ser pintada al fresc per un equip a qui sel’ s hi va delegar la feina, que en un principi estava destinada a l’ Escola Joso Sabadell, ja que devant de la complexitat i característiques de l ‘encàrrec, només artístes amb un cert nivell i bagatge podrien encarregar-se d’ acavar-la amb éxit.

L’ equip el va coordinar en CESC FULLANA, i la resta el va conformar ex alumnes del curs de còmic-manga com en JAVIER ORENES, MARC TORRUELLA i de la Joso BCN, en MARC SINTES.
A les fotografies us mostrem unes poques imatges del total de l’ obra feta que són un préstec dels autors.
Gran feina. Felicitats !

2 comments