L’ ESCOLA JOSO SABADELL SURT AL CARRER PER LA DIADA DE SANT JORDI DE 2013.

Aquest és el cartell que hem fet servir per a l’ activitat que l’  Escola Joso Sabadell, va fer davant de la botiga de Norma Còmics de la mateixa localitat. A tots els clients prou valents que van voler, alguns alumnes del 2 on. curs d’ Art-gràfic, els hi van fer un muntatge amb les fotografies de les seves cares, tot substituint-les en el personatge, (princesa, drac o Sant Jordi), que preferissin.
 Cal dir que hem d’ agrair i felicitar-nos per la seva col·laboració, tant en el muntatge d’ aquesta activitat, com en l’ activa predisposició desinteressada que les fa molt grans !
L’ autoria del cartell és de : Marina Pessarrodona, en el concepte de la idea i el color. La Marta Mesas, en el color del cartell. I en Diego López, en la maquetació i el disseny gràfic del resultat final.
 A ells tres “que es van mullar ” i van respondre professionalment a contra rellotge: moltes, moltes, moltes gràcies i moltes, moltes, moltes felicitats. Sense vosaltres hagués estat impossible celebrar la Diada de Sant Jordi al carrer !

Comments are closed.