Presentació de l’integral de “Victus”, amb dibuix de Cesc F. Dalmases

Albert Sánchez Piñol (Barcelona, ​​1965) va publicar al 2012 la seva novel·la històrica ‘Victus’, que ràpidament va esdevenir un rotund èxit amb més de 150.000 exemplars venuts i la seva traducció al rus, l’alemany, l’holandès, l’italià, el portuguès, el francès, el coreà i l’anglès. Tot això durant el seu primer any de vida

La novel·la ens narra la guerra de Successió, que va acabar  l’11 de setembre del 1714 amb el setge i posterior assalt a Barcelona.

De la novel·la es va fer una posterior adaptació al còmic en tres volums publicats entre el 2016 i el 2019, de la mà del guionista Carles Santamaría i del dibuixant, i professor de l’Escola Joso Sabadell, Cesc F. Dalmases. I també van ser un èxit.

Ara, l’editorial Norma ha publicat la versió integral dels tres toms, amb afegits com esbossos i explicacions dels seus creadors. La presentació del volum va tenir lloc dijous passat a la Casa del Libro de  la Rambla de Catalunya de Barcelona. 

A la presentació, a banda de Santamaría y F. Dalmases, van assistir també el novel·lista de l’obra original, Albert Sánchez Piñol, el fundador de Norma Editorial, Rafa Martínez, el director de TV3, Vicent Sanchis, i  la M.H. Presidenta del Parlament de Catalunya, Sra. Laura Borràs

Quin orgull, Cesc!


📷 Foto de portada: d’esquerra a dreta, Rafa Martínez, Albert Sánchez Piñol, Cesc F. Dalmases, Laura Borràs, Carles Santamaría i Vicent Sanchis.

1 comment

  1. Pingback: Mira AQUÍ la postal de Nadal d'ISabadell, amb la col·laboració de l'escola Joso