MARTA MUÑOZ, GUANYADORA DEL CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE DE SANT JORDI 2011.


Ja tenim guanyadora de l’ actual edició del CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE DE SANT JORDI 2011 de l’ Escola Joso de Sabadell, és la MARTA MUÑOZ, alumna del 2 on. curs de còmic-manga. També podeu veure els treballs d’ en Vicente Soria, (4 art. curs de còmic-manga), Gemma Muñoz, (1 er. curs de còmic-manga), Adrià Bernabeu, (2 on. curs de còmic-manga), José Marín, (3 er. curs de còmic-manga) i Lorena Carricondo, (1 er. curs de còmic-manga).

Aquesta edició del concurs ha tingut una participació baixa i una certa informalitat en la presentació dels treballs, que potser va venir provocada per la inoportunitat de les dades de la diada que coincidia amb les vacances de setmana santa. Però el gran nivell de les obres presentades amb el que la dedicació i esforç que les mateixes suposen, fan animar-nos a continuar amb aquests divertiments que estimulin la creativitat i participació dels nostres alumnes , així que…

Fins l’ any proper !!!

Comments are closed.