Fotos de la FanCon 2023

La FanCon no defrauda. Fins a vuit espais (dos pavellons, una pista coberta, una escola, un teatre, un parking i dos edificis), han acollit més d’un centenar de paradetes i un nombre similar d’activitats, entre les quals, tres organitzades per l’Escola Joso Sabadell. 

I tot ha funcionat com un rellotge gràcies a l’extraordinari treball que duu a terme l’equip de voluntàries i voluntaris que han fet possible la desena edició d’aquest esdeveniment de referència.

Al nostre stand, alumnes i exalumnes han mostrat i venut el seu art, i els més valents i les més valentes han dibuixat en viu.

Durant tot el cap de setmana s’ha pogut veure, al vestíbul del Pavelló Maria Victor, l’exposició del recull fotogràfic dels nostres 30 anys. Un recorregut ràpid d’imatges per fer-se una idea de què vol dir haver viscut la Joso per totes i tots els profes i alumnes que ens han acompanyat durant aquest temps. Un petit bocinet de la nostra història.

Dissabte vam celebrar una nova edició del combat de dibuixants, que va guanyar la Cris Arazo, exalumna de l’Escola Joso. En aquesta ocasió la presentadora va tornar a ser l’alumna de Còmic Manga M. Àngels Vilella, demostrant una desimboltura extraordinària. Tota una showoman.  

Diumenge la Gema Foz va impartir un taller infantil de dibuix, perquè nenes i nens aprenguessin a crear els seus propis personatges en estil manga. Dues dotzenes d’infants van seguir-la atentament durant les quasi dues hores que va durar l’activitat i que van passar volant gràcies a que la Gema té la mà trencada amb els més petits. 

A la FanCon també ens vam trobar exalumnes de les dues escoles amb stand propi i a la Mireia Girbau, part de l’organització del festival.

Fins l’any vinent!

Comments are closed.