El Sakura Ciutat ja és aquí!

Dijous 2 de maig s’iniciaran el actes que són l’avantsala de la Fira Sakura Matsuri Sabadell: el Sakura Ciutat. Una vintena d’activitats relacionades amb la cultura japonesa, algunes organtzades per l’Escola Joso Sabadell.

Aquest dijous, 2 de maig, a les 18h a l’edifici modernista de la Fundació 1859 Caixa Sabadell (c/ de Gràcia), tindrà lloc la inauguració del Sakura Ciutat. Durant l’acte, la nostra professora Rokushi durà a terme una exhibició de dibuix en viu d’homenatge a Akira Toriyama, un dels autors manga més internacionals, pare entre molts d’altres de Goku i d’Arale, i que ens va deixar el passat mes de març.

Diumenge 5 de maig, a la pèrgola del Racó del Campanar, la nostra exalumna Gema Foz impartirà un taller per confeccionar un punt de llibre amb una adaptació de la famosa tècnica del sumi-e. L’activitat, gratuïta, tindrà lloc a les 11h. Les places són limitades i el taller està pensat per a nenes i nens a partir de 8 anys, tot i que és obert a tots els públics. 

També diumenge 5, a les 18h, el nostre alumne Lluc Castells durà a terme caricatures a la mateixa pèrgola del Racó del Campanar. També gratuïtes. Ho farà durant dues hores, fins les 20h. Els més ràpids podran dur-se a casa el seu retrat com a record del seu pas pel Sakura Ciutat.

Dijous i divendres de 18.30h a 20.30h, dissabte i diumenge d’11h a 14h i de 18.30h a 20.30h, alumnes de la nostra escola duran a terme il·lustracions en viu d’estil manga o temàtica japonesa a la parada que l’ Escola Joso Sabadell tindrà a l’edifici modernista del carrer de Gràcia. Les valentes i els valents són Júlia Hernaiz, Celia Montalbán, Carlos Peña, Geray Serrano, Olimpia García y Àlex Sola. Si teniu una estoneta passeu a veure’ls i a saludar!

Exposicions, actuacions, entrevistes… al Sakura Ciutat hi ha activitats per a tots els gustos d’àmbits tant diversos com les arts marcials, la gastronomia o el cinema. Podeu consultar el programa aquí.

Per cert! La il·lustració que encapçala aquesta entrada és obra de la nostra exalumna Paula Fernàndez, que va dur a terme com a exhibició al Sakura Matsuri de l’any passat.

Comments are closed.