YOICHI TAKAHASHI A L’ESCOLA JOSO SABADELL.

“Comencem fort el nou any: Gràcies a la col·laboració del C. E. SABADELL, ens fa molta il·lusió anunciar-vos que tenim l’oprtunitat de gaudir durant d’una hora, d’una xerrada-conferència amb la presència d’en YOICHI TAKAHASHI, creador i dibuixant dels famosos personatges “CAMPEONES: OLIVER Y BENJI”, que a ben segur alguns de vosaltres veu consumir a la tele de petits.
La seva visita serà el proper dimarts 13 de gener a les 18:00 h.
Per les pròpies característiques físiques de l’aula on es farà l’activitat, aquesta està oberta, d’entrada, amb prioritat per als alumnes del nostre centre amb una inscripció en una llista d’assistència. Par a ex alumnes o amics de l’Escola que també vulguin assistir-hi, només ho podrien fer inscrivint-se en una llista d’espera que, en el moment en que quedin confirmades quin número de places queden alliberades, entrarien a ocupar questes places en ordre de reserva.
No us podeu perdre !”

Comments are closed.