La il·lustradora Marta Mesas parla amb alumnes d’Art Gràfic sobre el seu futur professional

Marta Mesas, il·lustradora i dissenyadora gràfica a Social Games Online des de fa tres anys, va formar part de la primera generació d’Art Gràfic de la Joso Sabadell.

Les i els alumnes de FOL i Marca Personal, assignatura que s’imparteix a 4t d’Art Gràfic, han estat conversant amb la il·lustradora i dissenyadora gràfica Marta Mesas.

Aquesta activitat s’emmarca en la ronda de contactes que els i les estudiants estan mantenint amb professionals de les arts visuals, per poder conèixer diferents possibilitats que ofereix el mercat laboral i les seves característiques.

Mesas, que va ser estudiant de la primera generació d’Art Gràfic (2012 – 2015), ha treballat com a il·lustradora i dissenyadora gràfica a diferents empreses i també com a freelance. Des d’aquesta experiència ha compartit les dificultats que ella es va anar trobant i com va aprofitar les oportunitats que se li presentàven.

En aquest sentit, Mesas també ha parlat de diverses botigues i plataformes online amb les que ha treballat, dissenyant i il·lustrant tota mena d’encàrrecs. Des de samarretes i caricatures, fins a cobertes de novel·les.

També ha explicat la seva vessant com a character designer i concept artist, el seu pas pel món del marketing i en què consisteix la seva feina des de fa tres anys: dissenyadora i il·lustradora a Social Games Online.

Aquesta nova trobada se suma a la que l’alumnat ja va mantenir amb l’editor Sandro Mena.

Des de l’Escola estem molt i molt orgullosos de la trajectòria de la Marta Mesas i admirem molt el seu treball. Podeu fer-li un cop d’ull aquí.


📷 Portada d’un dels exemplars de ‘Koffi Luwak’, il·lustrada per Marta Mesas, que van editar els i les alumnes de la primera generació d’Art Gràfic.

Comments are closed.