NOVA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR DE FITXES D’ ASSISTÈNCIA.

L’ Escola Joso Sabadell ha tornat a convocar el concurs de fitxes d’ assistència. La novetat és que aquesta edició també està oberta a ex alumnes… Estem expectants devant de la participació d’ aquesta nova franja de participació…

Les mides són les de la fitxa estàndard de l’ escola i adjuntem un diagrama de les mides. El suport pot ser el que considereu, però tindria que ser rígid, la temàtica, la técnica i exemplars poden ser els que vulgueu, però a l’ espai de la part superior s’ ha de respectar lliure i ha d’ aparéixer, amb qualsevol tipografia, el nom del concursant. La data màxima de presentació és la del dimarts 16 de Novembre de 2010. Les obres presentades fora d’ aquest termini, encara que exposades, queden fora de la competició.

Animeu-vos !

1 comment