CONCURS DE TARGETES DE NADAL 2013.

Aquests son els treballs més destacats presentats per la passada edició del concurs de targetes de nadal de 2013 on,també, hi ha els guanyadors. S’ha de fer una menció especial a les targetes d’ex alumnes que van voler participar d’aquest costum de l’Escola.

En ordre els treballs son de: Daniel Rodríguez, guanyador, alumne del curs de còmic.manga 2on. Robert Martínez, guanyador, alumne del curs de còmic-manga 2on. Ana Belén González, alumne del curs de còmic-manga 1er. Enric Pérez, alumne del curs de còmic-manga 1er. Mario Montes, alumne del curs de còmic-manga 1er. Gerard García, alumne del curs de còmic-manga infantil. Pol Marín, alumne del curs de còmic-manga 2on.  Helena Macías, alumne del curs de còmic.manga 3er. Diego López, alumne del curs d’art-gràfic 3er. Jaume Vall, ex alumne, Lorena Carricondo, ex alumna, Marta Muñoz, ex alumna. Víctor Ferrer, alumne curs còmic-manga 2on. Natàlia Torres, alumna curs còmic-manga 1er.
Cal agrair als ex alumnes el gest d’enviar-nos els seus treballs i comentar de pas que la participació va ser força alta per el que son els nostres concursos d’abast intern i que el nivell assolit va ser força alt en tots els participants.
Així, doncs, felicitats i gràcies a tots !

Comments are closed.