NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE PUNT DE LLIBRE PER LA DIADA DE SANT JORDI.

Ja tenim en marxa una nova edició del concurs de punts de llibre per la diada de Sant Jordi que des de fa uns anys l’ Escola Joso de Sabadell organitza principalment per als seus alumnes, però que també queda obert per amics i ex alumnes. La mida, és la resultant de doblegar un din a 4 dues vegades i la tècnica i contingut és lliure. També podeu presentar tots els punts de llibre que volgueu. El termini màxim d’ entrega a l centre de Sabadell és del dimarts 26 d’ Abril de 2011.

A mida que passen els anys, el nivell va creixent de forma exponencial. Per tant, si us voleu fer una idea de per on van els trets podeu consultar al mateix blog els guanyadors d’ edicions anteriors per tal de, si és possible, superar aquests treballs.

Esperem una bona participació en nombre i quantitat de treballs.

Fins aviat !

Comments are closed.