Maria Molina, millor història en català del 37è Concurs de Còmic “Ciutat de Cornellà”

La nostra alumna d’Art Gràfic, Maria Molina, ha rebut el premi per les seves pàgines “Introversió; a la recerca de la imaginació”.

La premiada va assistir al lliurament de premis, que es va dur a terme al Castell de la ciutat de Cornellà, i va rebre el guardó de Millor Historieta en català de la mà de Josep Solana El Joso, fundador de l’Escola Joso i director de l’Escola Joso de Barcelona que, com és habitual els darrers anys, enguany ha tornat a format part del jurat.

Publicació amb les obres guanyadores del 37è Còmics a Cornellà.

El Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, un dels més prestigiosos de l’estat, està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys. La iniciativa, que va néixer l’any 1985, té l’objectiu de fomentar la creació artística al món de les vinyetes i per ell han passat alguns dels autors actuals més reconeguts.

Premiades i premiats al concurs.

Entre els premiats d’aquest any també hi ha un alumne i un exalumne de l’Escola Joso de Barcelona. Els afortunats han estat Sergi Díez Paredes (Millor Obra Local per “Migdia”) i Andreu Torrent Masó (Millor Historieta d’Humor per “Un esmorzar impossible”). El lliurament de premis és el tret de sortida dels actes de la 37a edició de la Mostra del Còmic de Cornellà, que inclou exposicions, tallers i xerrades. Podeu consultar el programa sencer aquí.


📷 Foto principal: Maria Molina , Premi Millor Obra en català al 37è Concurs de Còmic “Ciutat de Cornellà”. Enhorabona!

Comments are closed.