Cursos Estiu Escola Joso Sabadell Gerard Garcia Calduch

Il·lustració de Gerard Garcia Calduch, alumne de l'escola.

Cursos d’estiu 2022

L’estiu és un bon moment per començar a aprendre o per millorar les teves habilitats en alguna disciplina artística.

Cada juliol l’Escola Joso Sabadell ofereix diferents cursos intensius, pensats tant per a qui vol iniciar-se en alguna branca creativa com per a qui vol complementar o ampliar els seus coneixements previs.

Els cursos que proposem són impartits per professionals experts en el seu àmbit i estan pensats perquè puguis aprofitar al màxim les quatre setmanes que duren.

Si vols aprofitar una part de l’estiu en formar-te, nosaltres posem al teu servei els nostres 30 anys d’experiència pedagògica en arts visuals i l’ambient engrescador de la nostra escola.

Durada:  Juliol. 6h setmanals / 24h en total.

La celebració dels cursos està subjecta a un nombre mínim de places. Però també hi ha un nombre màxim d'alumnes per cadascun. Tanquem la matriculació quan s'exhaureixen les places. Si estàs interessada o interessat en algun curs, no dubtis en demanar-nos més informació!

Aquests són els cursos disponibles aquest estiu: 

Curs Guió Escola Joso Sabadell Josep Busquet

12 AUTORS / 12 ESTILS

Amb Josep Busquet

Aprèn a crear còmics analitzant la forma de treballar, l’estil i els recursos de 12 autors consagrats, per aplicar-ho a la teva feina.

Curs amb Josep Busquet, guionista de còmic amb més d’un centenar d’històries publicades. Un dels seus darrers treballs, ‘Korokke y la chica que dijo no’, ha estat reconegut amb, entre d’altres, el XIII Premi Internacional de Manga atorgat pel govern del Japó.

Amb Busquet l'alumnat analitzarà el treball de 12 autors i s'acostarà a la seva manera de fer còmic, posant en pràctica les seves metodologies amb exercicis d'escriptura.

Si vols aprendre com treballen els grans guionistes, no pots deixar passar aquesta oportunitat.

Curs Cartoon Escola Joso Sabadell Victor Gimenez

CARTOON

Amb Victor Giménez

Si vols aprendre a crear personatges únics en estil cartoon, ideal per potenciar al màxim els seus trets més característics, aquest és el teu curs.

Properament més informació.  

CLIP STUDIO PAINT

Amb Roger Surroca

Domina les eines de Clip Studio Paint, pensades per facilitar la vida del dibuixant i que fan d’aquest programa un dels preferits del sector.

Curs enfocat per a qui estigui aprenent a dibuixar i també per a l'il·lustrador experimentat que vulgui endinsar-se a Clip Studio.

A través d'exercicis curts, els i les alumnes aniran aprenent les diferents eines que ofereix el programa. Un cop apresos els aspectes elementals de Clip Studio, l’alumnat aprofundirà en els apartats que han enamorat a molts professionals, com són els models 3D, l’entitat vectorial o les regles especials i de perspectiva (com faciliten la feina!).

També aprendrà a grabar timelapses, gestionar pàgines de còmic, editar texts i fer animacions exportables a gif.

Per suposat, el curs inclou eines i processos més bàsics com, entre d’altres, el pot de pintura, els modes de capa, l’ús de trames i degradats o la imitació d’estils tradicionals (com aquarel·la o tempera).

T’animes a fer el salt a Clip Studio Paint?

Curs Clip Studio Paint Escola Joso Sabadell Roger Surroca
Curs Còmic Escola Joso Sabadell Victor Giménez

CÒMIC - Manga

Amb Victor Giménez

Curs d’iniciació al còmic i el manga, pensat per a qui vol començar a endinsar-se al món del novè art. El teu primer contacte amb la creació de còmics i mangues!

Properament més informació.

DIBUIX 8 - 14 anys

Amb Roger Surroca

Intensiu d’estiu per tenir un primer contacte amb un curs de dibuix. Dibuixar espontàniament és divertit. Aprendre a millorar també pot ser-ho!

La passió pel dibuix sol començar en edats tempranes. Amb una bona base formativa, el salt qualitatiu en els dibuixos sol ser espectacular en aquesta etapa de la vida.

Els nostres cursos infantils d’estiu tenen com a objectiu que les i els alumnes aprenguin fonaments del dibuix de manera lúdica i que puguin incorporar cada nou coneixement en les seves creacions posteriors, perquè vegin com milloren dibuix a dibuix i perquè facin un primer tastet de com s'aprèn a dibuixar.

Curs 8-14 anys Escola Joso Sabadell Roger Surroca

DISSENY DE PERSONATGES

Amb Roger Pérez

Dissenya els teus propis personatges memorables, a partir de la seva psicologia, i aprèn la importància de la silueta, les formes o l’acting.

Properament més informació.

Curs Disseny personatges Escola Joso Sabadell Roger Pérez

PROCREATE

Amb Manu Ortega

 L'iPad amb l'Apple Pencil, juntament amb l'app Procreate, ens permeten tenir un estudi d'il·lustració tot en un. Accessible per a un il·lustrador aficionat, també és una eina totalment funcional per a l'il·lustrador professional.

Des de la creació d’un arxiu en blanc per primer cop fins a la il·lustració definitiva, aquest curs ofereix la possibilitat d'aprendre a fer servir l'aplicació pas a pas, per conèixer tots els secrets d’una de les apps amb més fans entre els artistes gràfics.

Els i les alumnes aprendran característiques bàsiques de Procreate, com la gestió de perfils de color, la resolució, les capes o les màscares. També a personalitzar els seus propis pinzells, a crear una paleta de color, treballar amb guies, quadrícules i perspectives o a animar frame a frame i fer gifs animats.

Per últim, sobre una mateixa il·lustració, l’alumnat esbrinarà com aplicar diferents estils i tècniques.

Suma’t al fenomen Procreate!

Curs Procreate Escola Joso Sabadell Manu Ortega

Tots els nostres cursos també es poden impartir online. Els i les alumnes que s’acullin a aquesta opció podran seguir les classes en directe i participar des del seu dispositiu. Si t’interessa aquesta modalitat, demana’ns més informació!

Durants els propers dies anirem ampliant la informació dels cursos i afegirem algun més.