2a. EDICIÓ CONCURS PUNT DE LLIBRE DE SANT JORDI

Ja està en marxa la 2a. edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi d’abast intern de l’Escola Joso Sabadell. Aquest concurs té dues categories per edats: la infantil i la d’adults. La dels petits queda restringida a la tècnica de blanc i negre i la de grans pot il·lustrar-se tant en acabat de blanc i negre com a tot color en qualsevol tècnica. La pretensió almenys és que els resultats igualin o superin als guanyadors de l’any passat. En quant arribi la diada i premiem els guanyadors us mostrarem els seus treballs, per ara com a mostra us ensenyem els punts de llibre de la 1a. edició.
Els guanyadors van ser: en categoria infantil l ‘Ariadna Roquer, en categoria d’ adults en blanc i negre en Jonathan Garcia i en la categoria d’ adults en color en Javier Orenes.

Comments are closed.