19a. FESTA DEL LLIBRE GEGANT DE SANT CUGAT

Com cada any per aquestes dates, l’Associació del Llibre Gegant de Sant Cugat del Vallès i el seu responsable David Amabilino, organitza l’esdeveniment de la confecció del nou exemplar del 2009 el matí del 26 d’ abril de les 11h. a les 14h.
Creiem en que és una festa molt bonica per que el funcionament és que els il·lustradors que participem de forma absolutament voluntària, dibuixem i pintem en directe un episodi del redactat que els nens ens han escrit i explicat en un foli i que després acabada la il·lustració, ells re escriuen en l’espai que els hem reservat en l’original. Hi ha molts nens i nenes i una bona pila d’il·lustradors professionals; per tant s’acaben un nombre respectable de fulls que dies després s’enquadernen i conformen el nou volum que es pot consultar els propers anys.
Fa anys que l’Escola Joso amb professors o alumnes prou preparats anem a aquesta festa i tots els que hem assistit, encara que sigui un matí feina voluntària i per tant no remunerada,opinem que és tant agradable, que compensa l’esforç. Il·lustracions,infants i contes: una barreja genial.

PD: Aquest any en caure un xàfec de proporcions considerables, la festa es va tenir que suspendre i si no hi ha noticies noves, ja ens retrobarem a la propera edició.

Comments are closed.