VÍCTOR PASANAU A LA 2a. HORA DE RAC 1.

Us expliquem una anécdota de la que va participar un del professors de l’ Escola Joso: Per la passada diada de Sant Jordi, 23 d’ Abril de 2010, el Víctor va assistir als programes oberts al públic que l’ emisora RAC 1 va fer al carrer pel matí, (als voltants del Palau Robert de Barcelona). En el programa del Quim Morales i companyia, “LA 2a. HORA”, hi ha una secció en el que en Jaïr Domínguez contesta a qualsevol dubte insensat que tingui qui sigui, i en la bateria de preguntes en directe, el Víctor va tenir el dubtós privilegi de fer-ne l’ última. Us ajuntem la fotografia en la que fa la pregunta via Xavier Pérez Esquerdo i també l’ enllaç per asentir la seva memorable participació a les ones d’ un dels programes lídres de que la direcció d’ aquesta escola, professors i parts de l’ alumnat, sòm fervents seguidors.http://www.racalacarta.com/download.php?file=0423%2013h%20(Divendres%2023-04-10)%20%20LA%20SEGONA%20HORA.mp3

Comments are closed.