SALÒ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA 2010.

Evidentment, després de que ja ha passat aquest event, no val la pena explicar gaire com van anar i en que consistien les activitats organitzades, però si que cal remarcar el gran esforç que l’ Escola Joso fa per aportar continguts diferents i alternatius a un salò que te una majoria d’ activitats relacionades amb la venda de producte només.
La Joso va oferir ella sola 5 espais d’ activitat opcional a aquesta tendéncia mercantil i va desenvolupar entorns d’ exposició, concurs, demostració, conferències, informació, docéncia, entreteniment i promoció de joves valors.
Us presentem els espais on es van fer aquestes activitats:
-L’ exposició d’ autors amb vinculació directa amb l’ escola per ser docents o exalumnes amb el “còmic-book” americà de fons.
-El taller d’ aerografia on es van fer demostracions i pràctiques.
-El taller on es podia participar en un concurs de dibuix, fer cursets d ‘iniciació a diferents aspectes del còmic o assistir a conferències de famosos autors.
-El “ring” de combats de “cíntic” on, a part de poder probar una eina tan poc asequible a moltes economies, els contrincants després rebien un obsequi per part de l’ escola per agrïr la seva participació.
-I finalment, l’ espai propi d’ informació de l’ Escola Joso on també s’ oferia veure i adquirir els productes que una part de l’ alumnat de l’ escola comença a autoeditar-se amb molta il·lusió.
Molta feina ben feta…fins la propera edició!!!

Comments are closed.