FESTA DEL LLIBRE GEGANT A SANT CUGAT DEL VALLÉS.

Molts nens i nenes, molts il·lustradors, molts contes, molts colors, molta traça per dibuixar somnis, molt bon dia, molt bon ambient…Com cada any l’ Escola s’ apropa a Sant Cugat per participar en aquesta jornada tan tendra que consisteix en poder fer visible al paper una petita part de l’ imagianció dels infants i com sempre estem agraïts als companys que ens han ajudat, als infants qu han participat i a l’ organització de l’ event per poder gaudir d’ un dia tant agradable. A les fotos us mostrem algunes vistes de l’ event, originals i els participants de l’ Escola Joso Sabadell que han aportat l’ Ana Cristina Martínez, la Queralt Yuste i en Vicente Soria.
Aquest és el grup de l’ Escola que va participar d’ esquerra a dreta: els debutants i alumnes del 3 er. curs de còmic-manga Marina Vidal i Arnau Martín, el Víctor Pasanau, Sebastià Roman, Cesc Fullana i l’ Héctor Molina.

Comments are closed.