40 PRINCIPALES.

A l’ Escola Joso Sabadell tenim una dinàmica que és la següent: als cursos, de cada matéria o técnica explicada, es fa un exercici pràctic, (es da dir, un dibuix o il·lustració), després, de forma democràtica entre tots els alumnes d’ aquella mateixa classe, es fa una votació sobre quin dels treballs és el que més agrada a tots. Aquests treballs selccionats es penjen al plafó que hi ha a la recepció del centre a la vista de la resta de tots els companys de l’ escola o de les visites. D’ aquesta manera es fomenta l’ orgull de ser l’ escollit i expossat i de pas, tothom, te una idea de qué es fa i quin és el contingut de la resta de cursos.
No són 40, però sí que aquests són el nostres principals, (els alumnes de cada curs que han aconseguit penjar més treballs durant aquest curs 2009-2010):
-CÒMIC-MANGA INFANTIL: MARTÍ MADAULA.
-CÒMIC-MANGA 1er. (ES): ROGER SURROCA.
-CÒMIC-MANGA 1er. (CS): HAYDÉE ADOLPHS.
-CÒMIC-MANGA 2on.: ALBA PRIETO.
-CÒMIC-MANGA 3er.: JAUME VALL.
-CÒMIC-MANGA 4art. + IL·LUSTRACIÓ: ELADIO NARANJO.
-MANGA INFANTIL + MANGA: HELENA FONT.

Comments are closed.