CONFERÈNCIA A L’ ESCOLA ILLA SOBRE LES PRIMERES PASSES EN EL MÓN PROFESSIONAL DEL CÒMIC.Aquestes fotografies corresponen a una xerrada-conferència que la professora de l’ Escola Illa Sabadell Montse Cascante de i l’ Escola Joso Sabadell, van coordinar sobre el tema: LES PRIMERES PASSES PROFESSIONALS EN EL MÓN DEL CÒMIC.

La xerrada la va protagonitzar en CESC FULLANA, aportant-hi la seva experiència i mostrant un ventall ampli de processos, tècniques i treballs propis per tal d’ il·lustrar les explicacions.

El contingut i participació va resultar de profit per als alumnes del curs d’ il·lustració de l’ Escola Illa i totes dues parts han quedat prou satisfetes de l’ activitat. Per tant, només queda agrair a les parts el seu esforç en difondre coneixement de caire professional per a futurs creadors.

Comments are closed.