ENTREGA DE DIPLOMES DE LA 18 a. PROMOCIÓ D’ ALUMNES DE L’ ESCOLA JOSO SABADELLL.

Aquest passat dissabte 10 de desembre de 2011, a l’Escola Joso Sabadell, es va fer l’ entrega dels diplomes que acrediten l’ aprofitament òptim dels cursos de la 18 a. promoció d’ alumnes del nostre centre en les especialitats de Creació Digital, Il·lustració i Còmic-Manga.

En un petit col·loqui, els vam intentar explicar com de la seva llavor del dibuix, nosaltres vam abonar-la, (amb el millor sentit del terme ), i vam intentar actuar com una solució vitaminada per tal que durant la seva estada a l’ escola, anessin creixent de forma segura i continuada fins l’ eclosió del fruit que es la nostra integra formació. El que madurin aquests fruits ja depèn de la seva maduresa que suposa un treball constant i continuat en el que el nostre ajut ja no seria necessari o puntual.

Per tant, amb aquesta història botànica, volíem que també entenguessin l ‘enorme privilegi que ha suposat viure aquest creixement tant com a persones o dibuixants.

Fins sempre.

Pd. Agraïm a l’ alumne Xavier López el favor de fer les fotografies que documenten aquest esdeveniment.

Comments are closed.