ANDREA HOJARASCA D’ ÀLEX LÓPEZ A L’ ESCOLA JOSO SABADELL.

L’ Àlex López, antic alumne del nostre centre ha tingut el detall de cedir-nos material i deixar reproduir-lo de el seu últim treball que es posa a la venda avui mateix: Andrea Hojarasca publicada per Dolmen Editorial.
Ens fa molta il·lusió de que ens hagi cedit aquest  material en comentar-nos fa poc temps que el projecte el va començar a gestar quan era estudiant amb nosaltres. Després d’ una llarga temporada en que el còmic estava llest i en unes condicions del mercat tan adverses com les de ara, en fa molt feliços que el pugui publicar. Demà mateix te una sessió de signatures a Barcelona a la botiga Arkham còmics a la tarda, (tal i com il·lustra el cartell).
Durant unes setmanes a l ‘Escola Joso de Sabadell, tenim exposades una petita mostra tècnica, de dissenys i planes acabades a la vostra disposició.

Comments are closed.