VISITA, CONFERÈNCIA I TALLER DELS ALUMNES DE L’ ESCOLA TERESA CLARAMUNT.

Els alumnes del 3 er. i 4 art. curs de cicle mitjà de l’ Escola Teresa Claramunt, van visitar-nos els dies 17, 18, 19 i 22 d’ abril al nostre centre, per tal d ‘ assistir a una sèrie de conferències-tallers impartides per el nostre professor Cesc Fullana, on es va explicar en que consisteix les diferents tasques de la professió de dibuixant de còmic, la tasca de la nostra escola, el mètode de treball d’ un professional, la seva mecànica gràfica, coneixement del material, recursos de treball i també, aquests alumnes usuaris temporals es van enfrontar a una petita pràctica d’ exercici de control sobre la tècnica de dibuix , per tal de comprovar personalment que qualsevol que estigui suficientment motivat,( si segueix un mètode ordenat de treball), pot aconseguir un resultat inesperat en el camp de la il•lustració.
Volem felicitar a aquesta jove audiència, ( 8 i 9 anys ), per que es va mostrar activa i participativa en intervenir i preguntar els dubtes o curiositats que la xerrada comportava. També van mantenir un bon grau de concentració que ens va deixar força satisfets.
Així que, estem segurs de que l’ activitat ha estat de profit i esperem en un futur tornar a repetir la experiència amb aquesta canalla tan agraïda !

Comments are closed.