COFERÈNCIA DE L’ ENRIQUE FERNÁNDEZ A L’ ESCOLA JOSO SABADELL.

Aquestes fotografies, son un petit recull de les fetes durant la visita que l’ Enrique Fernández,ens va fer a l’ Escola Joso Sabadell el passat dissabte 26 d’ octubre. 
Amb una hora de generosa i desinteressada dedicació, ens va explicar com ha gestat i ha aconseguit publicar la seva última obra BRIGADA amb un discurs clar i amè, farcit d’ anècdotes i curiositats, a una gran audiència formada per alumnes, ex alumnes, professors i amics del nostre centre. Vam poder entendre, com amb una trajectòria solvent, aquest sistema és prou fiable per tal d’ aconseguir arribar al públic per una altre via que no sigui la tradicional i les dificultats i avantatges que aquest mètode planteja van se repassades de forma objectiva i sincera.
En acabar, va baixar a la botiga Norma Sabadell on va signar i dedicar un gran nombre de volums durant molta estona amb la mateixa amabilitat que havia mostrat responent i aconsellant als nostres alumnes durant la conferència.
No és gens estrany, doncs, que les coses li vagin bé.
Moltes gràcies Enrique. I moltes gràcies també al Rafel de Norma Sabadell, per la seva col·laboració per gestionar la presència de l’ Enrique al nostre centre i al Daniel Rodríguez, (alumne de l’ Escola), per prestar-se a fer les fotografies que documenten aquesta activitat.
Us estem a tots molt agraïts !

Comments are closed.