DIADA DEL CÒMIC GRATIS A SABADELL 2014.

Aquest àlbum de fotografies, descriu una mica la diada del còmic gratis que es va celebrar a Sabadell el passat dissabte 3 de maig amb col·laboració amb els nostres amic de Norma Còmics Sabadell i tots els artistes que ens van cedir el seu treball.
Des de la botiga, ens van facilitar un tendal i la infraestructura necessària, aperitiu per passar el dia o cervesa de franc per resistir la jornada, (gentilesa de la micro cerveseria de Sabadell), per tal de que uns quants dels nostres alumnes, professors o amics, de forma voluntària, poguessin fer un mural que serè sortejat en poques dates als visitants més interessats que van mostrar la voluntat de participar en aquest sorteig.
Ens sap greu per d’altres alumnes que van expressar la seva voluntat de participació i per diferents raons no van poder fer-ho…
No cal dir que la predisposició dels dibuixants va ser total tant en regalar el seu treball com amb implicar-se en l’ajut necessari per poder muntar o desmuntar l’equipament necessari per a poder fer l’activitat o fer les fotografies necessàries per poder explicar aquesta festa.
Com es pot veure en resultat final, els dibuixants, van fer la feina a consciència respectant les directrius que les hi vam marcar des de l’organització i que faran que a qui li toqui el mural, serà el propietari d’una gran obra de futurs, (en alguns casos), autors.
Estem força contents del resultat i l’impacte entre els passejants d’un dissabte de festa en la que ens van acompanyar tota una bona colla d’autors consolidats que dedicaven i signaven les seves últimes novetats a l’antiga seu de la botiga, tafaners, ex alumnes, amics i fins i tot colles de timbalers que li van donar un toc de color i soroll.
A poc que puguem, l’any vinent voldríem repetir.

Comments are closed.