“MASTERCLASS” DE LAURA MORENO DE LA TRIBU EDICIONES.

El passat dimarts 20 de maig, els alumnes dels cursos d’art-gràfic de l’Escola Joso Sabadell, van poder assistir a una “masterclass”-conferència de la Laura Moreno , responsable màxima del segell LA TRIBU EDICIONES, que va organitzar la Mado Peña, professora del 3er. curs d’art-gràfic. 
Van poder rebre , de primera ma, explicacions de com va sorgir i va impulsar la creació d’una editorial enfocada als diferents segments del còmic infantil, sense defugir també els contes. De fet, va portar i va mostrar alguns dels treballs ja editats com a mostra i exemple. 
A part de conferenciar sobre la seva experiència, va respondre a totes les preguntes que els nostres alumnes I professors li van plantejar
Com a editora i directora d’art, ja ens va avisar de que estava disposada a fer una ullada i comentar els “books” o treballs d’aquells alumnes que així ho volguessin, per valorar els seus treballs de forma tècnica.
Com d’altres casos semblants, volem agrair l’interès i dedicació tant de la convidada, com de l’organitzadora i l’ajut dels improvisats fotògrafs que han fet possible tenir la documentació d’aquesta activitat.

Comments are closed.