“MASTERCLASS” DE SERGI BROSSA A L’ESCOLA JOSO SABADELL.

Malauradament, només podem fer servir dues del conjunt de fotografies que hem fet per a documentar la“masterclass” que l’autor i ex alumne ,Sergi Brossa, ha fet avui dijous 22 de maig al nostre centre. La resta de les fotografies, contenen informació o imatges que estan subjectes a la confidencialitat de l’encàrrec empresarial per a les diferents clients per als qui treballa i que s’han fet servir com a complement de la conferència.
D’una forma fresca i entusiasta, ha explicat el seu procés de treball en il·lustracions o dissenys de personatges per a videojocs, en la vessant de la tècnica digital que tant domina. Aquestes lliçons també han estat trufades de explicacions sobre la seva experiència professional, plans de futur laboral i no ha tingut cap inconvenient en respondre a les preguntes que els alumnes o professors li han plantejat respecte a la seva trajectòria o sistemes de treball.
Ha estat un plaer retrobar-nos amb aquest carismàtic ex alumne i poder comptar amb la seva presència desinteressada i per això li volem agrair la seva gentilesa de tot cor, com també agrair l’eficàcia de la Mado Peña, en organitzar una nova activitat per als seus alumnes del 3 er. curs d’art-gràfic en la matèria de color digital.

Comments are closed.