PRESENTACIÓ DEL CÒMIC EL PONT DELS JUEUS A JOSO SABADELL.

Aquest proper dissabte, en Cesc Fullana i la Pam López, tots dos ex alumnes, que fan o han fet de professors al nostre centre, presenten l’adaptació al còmic de l’obra EL PONT DELS JUEUS als alumnes de l’Escola i, naturalment, també als ex alumnes i amics de la Joso que es vulguin apropar.
Com que les places son limitades per l’espai propi de la classe on es fa l’activitat, us preguem als interessats que vulgueu assistir o reservar un dels exemplars, que feu una reserva per tal de poder preveure i controlar la mateixa.
La presentació es farà a partir de les 12:00 h. Una vegada conclosa, els autors tenen previst baixar a la botiga dels nostres amics de Norma Còmics Sabadell a fer totes les dedicatòries i signatures necessàries d’aquest treball tant meritori.
Si voleu conèixer per què, a part del gran resultat gràfic i artístic, és de molt mèrit el que han fet aquesta parella… tindreu que venir a la presentació…

Comments are closed.