FESTA DEL CÒMIC I EL LLIBRE INFANTIL A SABADELL 2014.

Aquestes fotografies corresponen a la festa del còmic i el llibre infantil a Sabadell, que Norma còmics Sabadell i la Llar del llibre, van organitzar el passat dissabte 18 d’octubre al carrer Sant Antoni d’aquesta localitat, per tal de promocionar i difondre aquests productes entre els vianants.
Vam ser unes quantes institucions que tenim lligam en la formació i difusió en aquest camp, les que vam col·laborar.
La nostra contribució va ser possible per la implicació i l’esforç organitzatiu d’en Roger Surroca i en Santi Salas, ambdós alumnes de l’Escola, que es van oferir per coordinar les diferents activitats que van proposar a més de documentar-les amb aquestes fotografies per a il·lustrar la jornada.
Per tant, van supervisar un concurs de còmic infantil, exhibició dels exercicis dels seus cursos, “combat” de dibuixants amb el tema genèric de la mar, venda d’exemplars del volum Koffi Luwak dels alumnes del 4art. curs d’art-gràfic, informació general de l’Escola Joso Sabadell o la possibilitat de guiar la jornada de portes obertes al nostre centre…
També cal agrair la participació dels alumnes que es van acostar en un dia de festa a participar i ajudar en el funcionament de l’activitat.

Comments are closed.