INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ BONES.

Ahir a la tarda, els alumnes del 1er. curs de còmic manga del nostre centre, van convenir en passar l’última estona de la seva classe en la inauguració de l’exposició BONES, que el nostre company amb tasques de professor i ex alumne de l’Escola Joso Sabadell, Miquel Tejedo, (Harry Bones), va celebrar ahir a la tarda a una de les sales de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.
La temàtica fa un breu repàs dels vicis contemporanis en obres de tela pintades amb material de muralisme o graffiti però amb aplicació pictòrica que te de protagonista una de les seves icones predilectes últimament.
A part de la nostra visita escolar, hi havia un bon grup d’altres espectadors compartint l’espai. 
A la resta dels nostres amics o alumnes, us animem a que feu la visita de l’exposició. Sobretot als alumnes, que només teniu que creuar el carrer per visitar-la. 

Moltes felicitats Miquel per l’exposició i per l’obra exposada!

Comments are closed.