“MASTERCLASS” DEL GUARDIÁN INVISIBLE.

Ahir dijous en l’horari de classe i acotat als alumnes dels cursos d’Art-gràfic, els professors Ernest Sala i Mado Peña, van fer una “masterclass” sobre el procés complert de construcció d’un còmic, a partir de la seva recent experiència en la publicació de l’obra, bassada en el exitòs títol homònim, EL GUARDIÁN INVISIBLE de l’autora Dolores Redondo.
Va ser un immens privilegi poder poder accedir a una informació i explicacions tan complertes, de primera ma, amb la possibilitat de poder escatir els dubtes que l’explicació fes sorgir.
Sota d’una estructuració temporal del procés sencer i amb abundant documentació de la preparació, que els assistents van poder consultar amb absoluta llibertat, l’autor principal, l’Ernest, va despullar tot un seguit de vivències i anècdotes professionals que fan una idea clara i real de les condicions laboral que un producte d’aquest tipus, comporta als seus autors i per tant han de tenir en compte els nostres alumnes en el seu futur professional. 
Poder revisar totes les parts gràfiques, que fan construir un projecte d’aquesta envergadura, no passa tots els dies i per tant, els alumnes van poder valorar en la justa mida la vàlua immensa d’esforç que aquesta publicació suposa.
A l’última part de l’activitat, la Mado Peña , va explicar la seva definitiva col·laboració en el color que va tenir que ajustar a les exigències de l’autor principal i màxim responsable del resultat de l’obra, li demanava amb la dificultat professional que aquest fet suposa i que va resoldre amb la mateixa professionalitat que transpira la resta d’aspectes tècnics de l’àlbum.
Aquest conjunt de fotografies, documenta, de la millor forma possible, la intensitat de l’activitat planificada per aquests dos professional que col·laboren amb nosaltres en un programa de formació per a professionals que és el curs d’Art-gràfic.
Esperem, d’altra banda, que aquesta obra tingui un gran recorregut i èxit i per tant, puguin fer les adaptacions de la trilogia prevista. Això si, (ja que no ho diran ells, ho direm nosaltres), en condicions més favorables. 
Felicitats !

Comments are closed.