FESTIVAL DE SÈRIES DE SABADELL.

Confessem que és imperdonable documentar aquesta activitat després de quasi mig any de que la vam fer.
Una vegada admesa la culpa, totes aquestes fotografies corresponen a la col·laboració amb el Festival de sèries de Sabadell, on ens vam dedicar a promoure aquest format audiovisual-narratiu per a tots els vianants, visitants o interessats que improvisada o prèviament havien programat la seva `participació en aquest espai al carrer, tot just davant del cinema Imperial de la Rambla de Sabadell, on gràcies a la inestimable ajuda de dos dels alumnes del passat 2on. curs d’art-gràfic, es va fer possible portar a bon port.
En Xavi Juan i la Nadinne Heitmeier, van facilitar la viabilitat de l’activitat, tant per el muntatge, com per prestar la seva experiència en fer exhibició i demostració dels seus treballs i tècniques de gràfiques, per tal d’il·lustrar millor les explicacions que, vam fer en forma de petita conferència, sobre les semblances entre el muntatge narratiu i visual dels còmics i el de les sèries.
Si bé cal dir que l’assistència no va ser molt nombrosa, si que podem dir satisfets, que els assistents es van mostrar molt atents i predisposats a participar durant la bona estona que va durar l’activitat.

Comments are closed.