VISITA A L’ESTUDI IBOIX.

El passat dijous 5 de febrer, els alumnes del 4art. curs d’Art-gràfic, van ser convidats gràcies a la seva professora de la matèria de color digital i concept-art, Mado Peña, a visitar l’agència-estudi IBOIX en Cardedeu.
Aquest estudi treballa de forma molt intensa amb Disney en un munt de projectes, construint moltes etapes gràfiques de projectes d’aquest “monstre” multinacional.
De cara a l’orientació professional que el 4art. curs demana, van ser assessorats sobre el mètode de repartiment parcel·lat de les diferents tasques que lis encarreguen, van mostrar material de feina, instal·lacions i personal. A més a més i de forma prèvia, dins de la matèria esmentada en el curs, els nostres alumnes, van preparar i van estar treballant en unes dates anteriors, mostres de color sobre la temàtica d’aquest estudi que van ser analitzades un per un, comentant-se les virtuts i mancances de cada feina com a avaluació personal de cada una dels nostres alumnes i el seu esforç.
Tant és així que inclús se lis ha ofert la possibilitat de poder fer una prova voluntària més específica per a poder establir un mètode més directe i adaptat a les necessitats de l’estudi i establir una relació professional més ferma.
Volem agrair a l’Ivan el haver obert les portes de la seva seu amb un acolliment tant càlid en unes dates tant fredes !

Comments are closed.